Napisano: 27-Kwi-2017, 21:42
Wiec Rajdem zostaje
![[Obrazek: i_am_legend_24881.jpg]](http://cdn3-i.hitc-s.com/107/i_am_legend_24881.jpg)
Rezygnacja |
Napisano: 27-Kwi-2017, 21:42
Wiec Rajdem zostaje
![]()
Napisano: 27-Kwi-2017, 23:04
już za pózno bo kapitan zabrał adma a ja tylko byłem solidarny spoko
Chociażbym chodził ciemną doliną, zła sie nie ulęknę.
Napisano: 27-Kwi-2017, 23:13
no Kapitan, Rajderowi chodzi o to, że jak nie odbierzesz praw temu Fiqoo to on rezygnuje. A tak to zostaje jako admin.
![]()
Napisano: 04-Maj-2017, 12:43
(27-Kwi-2017, 19:01)kapitan napisał(a): Miałem na myśli Rajdera i Marsiu To nie jest żaden pretekst. Nie gram teraz w CSa często czasami wejdę więc admina i tak bym nie przedłużył bo mi się nie opłaca ale skoro każdy tutaj z administratorów starał się o tą posadę, a ty dałeś typowi admina za 19h na serwerze i 1 filmik "promujący" to coś tu nie tak. Jak 3/4 adminów miała zrezygnować obsrałeś się i ogarnąłeś ze popełniłeś błąd dobrze. Ale kto wie czy nie popełnisz następnego ? ![]()
Napisano: 04-Maj-2017, 13:00
racja!
"Jeśli nie masz po co żyć, znajdź coś w imię czego gotów byłbyś umrzeć."
Napisano: 05-Maj-2017, 03:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-Maj-2017, 04:23 przez Iwan.)
Awp skoro chodzi o cb to krótko.... Kto wgl Ci dał adma i za co ? Mówiac szczerze to większego bota w roli adma nie widziałem
![]() Zresztą wszyscy się nadajecie do wyjebania ![]() W sumie to nie, bo na ulicy sie tyle nie dzieje co na tym serwie... Tylko robić spc i wrzucać demka.... np: Gra odpał a admin gra sb bez niczego... Co to kurwa ma być ? Juz nie bede pisał po nickach ale to jest kurwa nie do przyjęcia chyba co ?
Napisano: 05-Maj-2017, 06:44
Iwan, ale teraz mówisz o sobie? Bo dokładnie to.samo robiłeś
![]()
Napisano: 05-Maj-2017, 08:25
Ktoś jest tutaj za bardzo urażony najwidoczniej. Teraz na każdym kroku będziesz mówił jak jest źle? A powiedz z ręką na sercu ile Ty dobrego zrobiłeś? Nie pomijając banow z "dupy" i tego, że nawet raz nie użyłeś mikrofonu będąc rzekomym adminem. Wiele razy do Ciebie mówiłem, pisałem... To lepiej wykorzystać rtd przysługujące z roli admina i łapać fragi. Tyle ode mnie
Napisano: 05-Maj-2017, 08:33
Iwan chcesz, to możesz złożyć skargę, ale nie ogółem tylko wpisz który admin, a nie piszesz ogółem
![]()
Napisano: 05-Maj-2017, 08:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-Maj-2017, 08:51 przez Dev.)
Dowody Iwan, dowody, bo krzyczeć głośno każdy potrafi :
![]() Dlaczego siedziałeś cicho mając admina, a gdy go straciłeś zacząłeś szczekać jak zraniony kundel? Nie spamuj jeśli nie masz żadnych konkretów. Twoje wpisy robią się śmieszne. Taka nagonka na innych chłopców z piaskownicy bo się z tv nie bawią i ci babkę z piasku zburzyli. Więcej luzu w życiu polecam, bo od spinania dupy w końcu homoroidow się nabawisz |