AaaHooy!
Z powodu niedyspozycji Prowadzącego, to ja zajęłam się kręceniem ruletką. Wczoraj, a dokładniej – po 22.00, spisałam wszystkich…yyy…śmiałków…? Tak, śmiałków. Dzisiaj dokonałam odstrzału i przedstawiam Wam wyniki.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serwer FFA
Top 15
[BOT]™ ŚwieżaK
Toshiba | CSSetti.pl
Top 20
Skalpel
Bambik
Topknife 5
pokutnik kierwa
W tamtym miesiącu Dżej nie dostał jeszcze VIP'a, więc wpisuję go na listę.
s.ɴ.ᴋ. ᴊᴊ
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serwer DD2
Top 15
Damianooo
kolti
Topknife 5
POpalone Styki
Moim skromnym zdaniem, dla równowagi, dorzuciłabym jakiś dodatkowy konkursik na DD2. Tak jakoś…smutnie to wygląda na tle pozostałych.
To only sugestia, proszę nie bić i nie krzyczeć >.<
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serwer COD MOD
Top 15
ȿǿą™ magicznykondziu
™WɑrriσrS™ Pietruh
Topknife 5
Piotero12
Największy poziom
™WɑrriσrS™ нαиуѕ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serwer GG
Top 15
Shoujo-ai
Moe Miny Meeny Eany
Topknife 5
Człowiek północy
Top 1
Wieśka w tico
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Z rankingu czasowego Organizator zrezygnował, gdyż znaleźli się okupanci specta. Nikt nie jest w stanie monitorować tego obszaru przez 24/7, dlatego też nie miało to najmniejszego sensu.
Na chwilę obecną, konkurs klasy z najmniejszą popularnością na COD MOD, również został wycofany. Powinien powrócić za jakiś czas, ale whoooo knowsss…
Losowanie nie odbyło się pod czujnym okiem, gdyż jedynie pod moim ;] Gdyby znalazł się jakiś niedowiarek…zapraszam na pw. Source'owską Ruletkę nagrałam, a filmy są dostępne u mnie przez 48h.
Nagrody zostaną rozdane w najbliższym czasie, soo…
Keep Calm and Relax…
Miałam nic więcej nie pisać, ale wtrącę swoje 5 groszy.
Ostatni dzwonek w szkołach, pierwszy na wakacje…
Życzę wszystkim udanego odpoczynku/urlopu, miło i przede wszystkim BEZPIECZNIE spędzonego czasu.
Wartych zapamiętania wypadów w plener i nowych, wartościowych znajomości. Może niektórym od nas dopisze szczęście i spotkają się w życiu, a nie tylko przed monitorem, powodzenia.
Do usłyszenia na serwerach!
Nq.